Wie ben ik?

 Mijn naam is Saskia Vermeulen en ik woon samen met mijn man Harrie, dochter Nikki en Golden Retriever Obi.

Sinds ik op mijn 13de met mijn eerste hond naar puppy cursus ging is het werken met honden mijn passie geworden.

Ik ben begonnen met Gedrag-en gehoorzaamheids trainingen (wedstrijden) en daarna het grote plezier ontdekt om samen met je hond Behendigheid te doen.

Van 2011 tot 2013 heb ik samen met mijn gezin in Boston, Amerika, gewoond.

In deze periode ben ik zeer actief met honden bezig geweest. Competitie  Agility (=Behendigheid), training  Obedience en een Seminar Sylvia Bischop gevolgd . Verder heb ik met mijn kennis van honden ook veel mensen, die een hond hadden met gedragsproblematiek, kunnen helpen. 

Hier ben ik ook in contact gekomen met het concept "Doggie daycare". Zoals het in NL heel normaal is om je kind naar de opvang te brengen als je gaat werken, zo is het in Amerika de gewoonste zaak van de wereld om je hond dan naar de Doggie daycare te brengen. En met name de daycare in huiselijke sfeer is erg populair.

Zelf heb ik ook ervaren dat het erg prettig is als je weet dat je hond in de warmte van een gezin wordt opgevangen en de aandacht en liefde krijgt die hij/zij nodig heeft. Zo ga je met een gerust gevoel op vakantie of gewoon naar je werk.

Deze kennis en ervaring heb ik mee naar NL teruggenomen en heb besloten om, na 15 jaar als Fysiotherapeut gewerkt te hebben, het roer om te gooien en van mijn passie  voor honden mijn werk te maken door mijn eigen Hondendag -en vakantieopvang "Happy Paws" te starten!!!!!